ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Διαδώστε την επιλογή σας

Το ρουστίκ στυλ διακόσμησης είναι εμπνευσμένο από την ύπαιθρο και χαρακτηρίζεται από φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και η πέτρα, και ζεστά χρώματα.

Το ρουστίκ στυλ διακόσμησης αποπνέει μια αίσθηση άνεσης και φιλοξενίας. Στο ρουστίκ, τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η πέτρα και η τσιμεντοκονία, όπως και άλλα υλικά που θα δούμε παρακάτω θα αποτελέσουν τα κύρια στοιχεία στη διακόσμηση. Το χρώμα του ξύλου συνήθως διατηρείται φυσικό, ενώ το φινίρισμα του μπορεί να είναι λείο ή πεπαλιωμένο.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο ρουστίκ στυλ είναι ζεστά και φυσικά, όπως το καφέ, το μπεζ, το πορτοκαλί και το κόκκινο. Τα υφάσματα είναι συνήθως από φυσικά υλικά, όπως βαμβάκι, λινό και δέρμα. Πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες…

Στο ρουστίκ στυλ, η διακόσμηση είναι συνήθως απλή και φυσική, με λιγότερο έντονα στοιχεία.

Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες μπορεί να είναι στοιχεία από τη φύση, όπως κλαδιά, πέτρες και φυτά, καθώς και αντίκες και αξεσουάρ από ξύλο και μέταλλο.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Στο ρουστίκ στυλ διακόσμησης, η φωτεινότητα είναι σημαντική. Οι φωτεινοί χώροι με μεγάλα παράθυρα και φυσικό φως είναι συνηθισμένοι. Τα φωτιστικά μπορεί να είναι κρεμαστά  με ροπή στο χρυσό, τον καφέ και το μαύρο χρώμα.

Η επιλογή των φωτιστικών μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ του χώρου σας. Επιλέξτε φωτιστικά από φυσικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή γυαλί, και προσθέστε φωτιστικά επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά με χαμηλό φωτισμό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Ένα κρεμαστό φωτιστικό ή μια πολυεπίπεδη και εμφανής ξύλινη οροφή με μεταλλικές λεπτομέρειες μπορεί να προσθέσει έναν μεγάλο ρουστίκ τόνο στο σπίτι σας.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα και αξεσουάρ. Επιλέξτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως είπαμε, προσθέστε ένα χαλί από φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι ή το μαλλί, και διακοσμήστε τον χώρο με διακοσμητικά αντικείμενα όπως κορμούς, κλαδιά, φυτά, καλάθια και αντίκες. Ναι. ακόμα και το μπαούλο και της γιαγιάς.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ρουστίκ ατμόσφαιρα προσθέτοντας τοιχογραφίες ή ταπετσαρίες με φυσικά στοιχεία επίσης, ή βαφοντας τους τοίχους με ζεστά χρώματα, όπως το καφέ ή το πυρωμένο κόκκινο.

Προσθέσετε φυτά και λουλούδια για να δώσετε έναν πιο φυσικό αέρα. Φυτά όπως ελιές, φοίνικες και κορμοί δέντρων μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσθέσετε μερικές απλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, όπως ένα αρωματικό κερί ή ένα ζευγάρι παλαιωμένων κλειδιών για να δώσετε έναν πιο ρουστίκ αέρα στο δωμάτιο.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, επιλέξτε ζεστά χρώματα για να προσθέσετε ένα άγγιγμα της φύσης στο υπνοδωμάτιο σας. Χρώματα όπως καφέ, μπεζ, κίτρινο, κόκκινο και πράσινο μπορούν να δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλόξενο αίσθημα. Επιλέξτε ανεπαίσθητα χρώματα για τους τοίχους και πιο έντονα χρώματα για τα αξεσουάρ και τα κεντρικά σημεία του δωματίου σας, όπως τα κουβέρτες, τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Για να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του ρουστίκ σπιτιού σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα ή δύο μικρά έπιπλα, όπως ένα μικρό τραπεζάκι ή ένα συρταριέρα από ξύλο. Αυτά τα έπιπλα θα προσθέσουν χαρακτήρα στο χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα θα είναι πρακτικά και λειτουργικά.

Ένα είδος διακόσμησης λοιπόν το ρουστίκ που είναι ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, με έμφαση στα φυσικά υλικά και τις ζεστές αποχρώσεις. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλα στυλ διακόσμησης, όπως το industrial ή το vintage, για να δημιουργηθεί ένας μοναδικός χώρος.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Οι χώροι αυτοί διακοσμούνται όμορφα και παραδοσιακά, μπορούν να είναι οικίοι και να λάβουν χώρα στην ύπαιθρο ή στην πόλη, σε εστιατόρια, cafe bar, ακόμη και ξενοδοχεία. Μα και φυσικά ξενοδοχεία τύπου ¨ξενώνα¨. Το ρουστίκ μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς, προσφέροντας έναν οικείο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Οι λεπτομέρειες όπως και παντού βέβαια κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση ενός χώρου. Ειδικά όταν πρόκειται για ρουστίκ διακόσμηση!

Προσθέστε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα όπως κεριά, καλάθια, βάζα και πλαίσια φωτογραφιών για να ολοκληρώσετε τον ρουστίκ στυλ υπνοδωματίου σας.

Ένας ζεστός και άνετος καναπές ή πολυθρόνα μπορεί να δημιουργήσει μια ακόμα πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα, προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο άνεσης στον χώρο. Επιλέξτε έναν καναπέ ή πολυθρόνα από δέρμα ή ύφασμα σε φυσικά χρώματα όπως καφέ, καμηλό, πράσινο ή μπεζ.

Η διακόσμηση με ρουστίκ στυλ τώρα μπορεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν χώρο που είναι ζεστός, φιλόξενος και χαλαρωτικός. Μερικές απλές αλλαγές και προσθήκες μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν στο σπίτι σας ένα πιο φυσικό και ζεστό αίσθημα. Η διακόσμηση με ρουστίκ μπορεί να είναι ευχάριστη και αποτελεσματική. Με μια λίγη προσοχή και φαντασία, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που είναι ζεστός, φιλόξενος και χαλαρωτικός, όπως ακριβώς το θέλετε.

Η ρουστίκ  διακόσμηση πρέπει να είναι εξίσου πρακτική και λειτουργική με το να είναι και όμορφη. Επιλέξτε μόνο τα λειτουργικά έπιπλα και αξεσουάρ που σας εξυπηρετούν και επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα πράγματά σας. Αν το σπίτι σας είναι μικρό, επιλέξτε λειτουργικά έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς, όπως έναν καναπέ με αποθηκευτικό χώρο κάτω από τις μαξιλάρες.

Ρουστίκ στυλ διακόσμησης. Εμπνευσμένο από την ύπαιθρο

Ακολουθήστε τα παραπάνω συμβουλές και δημιουργήστε έναν προσωπικό και ζεστό χώρο που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αναζωογονηθείτε.


Διαδώστε την επιλογή σας
Αφήστε μια απάντηση
Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa