ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Πως να συνδυάσετε τρία υφάσματα επιπλώσεων

Διαδώστε την επιλογή σας

Πως να συνδυάσετε τρία υφάσματα επιπλώσεων

Ο συνδυασμός υφασμάτων μπορεί να είναι δύσκολος.

Μπορεί να είναι δελεαστικό αλλά μην διαλέγετε απλώς ένα ύφασμα που αγαπάτε για να το χρησιμοποιήσετε στις κουρτίνες, τα μαξιλάρια σας κ.λπ… Θα ήταν πραγματικά βαρετό και πιθανώς αναχρονικό;

Σχεδιάστε με το μυαλό σας οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας και να ξέρετε πως είναι καλύτερο να επιλέξετε τρία υφάσματα που παίζουν. Με το ένα παίξτε με τα χρώματα, στο άλλο με τα σχέδια και στο τελευταίο με τις υφές του.

Επιλέξτε συνδυασμούς χρωμάτων που μπορούν να εφαρμοστούν στην εσωτερική σας διακόσμηση και δώστε βαρύτητα στην πολυτέλεια. Πολύ έξυπνος τρόπος.

Απλώσετε όλες τις επιλογές υφασμάτων σας και να επιλέξετε υφάσματα με βάση την υφή, το μοτίβο και το χρώμα. Μια προσέγγιση χωρίς αστοχία εμφανίζεται στο σαλόνι της φωτογραφίας— Λουλουδάτο ύφασμα, δαμασκηνί και καρό συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και αναδεικνύουν το ένα το πράσινο και το κόκκινο τόνο του άλλου .

Σε περίπτωση αμφιβολίας ζητήστε βοήθεια από κάποιον διακοσμητή. Οι διακοσμητές μπορούν να προσφέρουν πολλούς συνδυασμούς υφασμάτων για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.


Διαδώστε την επιλογή σας
Αφήστε μια απάντηση
Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa