ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Πως να στολίσουμε το σπίτι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Χριστούγεννα. Μεγάλη θρησκευτική γιορτή και μαζί με την Πρωτοχρονιά οι γιορτινές μέρες αυτές απαιτούν τα σπίτια και τα καταστήματα μας να είναι στολισμένα γιορτινά, μέσα και έξω από αυτά.

Με τον στολισμό θα συμβάλετε για μια πιο χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα και θα προσφέρετε χαρά και καλή διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.

Προτιμήστε χειροποίητες διακοσμήσεις:
Είναι καλύτερες και στοιχίζουν πού φθηνά. Δημιουργείτε μοναδικά κομμάτια και στο τέλος μπορείτε να απολαύσετε την χαρά της δημιουργίας.

Είναι καλύτερες και στοιχίζουν πού φθηνά

Στυλ της διακόσμησης:
Ακολουθείστε το στυλ της διακόσμησης του σπιτιού σας αλλά και της ευρύτερης περιοχής όταν πρόκειται για τοποθεσίες όπως χωριά, οικισμούς κ.α. ώστε να γίνετε ένα με το σύνολο και να μην αποπνέετε μια αίσθηση διαφορετικότητας.

Ακολουθείστε το στυλ της διακόσμησης του σπιτιού σας αλλά και της ευρύτερης περιοχής

Ηλεκτρικά Λαμπάκια:
Στολίστε το σπίτι εσωτερικά και εξωτερικά με λαμπάκια. Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση.
-Μπορείτε να αγοράσετε λαμπάκια «κουρτίνες». Αναρτήστε τις κουρτίνες σε τοίχους και σε μεγάλες επιφάνειες.
-Μπορείτε να αγοράσετε λαμπάκια «σειρές», «δάκρυα» ή και φωτοσωλήνες. Αγκαλιάστε περιμετρικά και ομοιόμορφα τα φυτά μέσα και έξω από τον χώρο σας. Τρέξτε τα στα κάγκελα του μπαλκονιού. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα εκτός πνεύματος εορτών όπως μοβ και κίτρινα.

Στολίστε το σπίτι εσωτερικά και εξωτερικά με λαμπάκια Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση

Κάντε ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι:
Στρογγυλέψτε μια μεταλλική κρεμάστρα καθαριστηρίου και τυλίξτε γύρω από αυτήν γιρλάντες, φιόγκους και κουκουνάρια. Εφαρμόστε τα υλικά με πιστόλι σιλικόνης ή ένα λεπτό σύρμα. Μπορείτε να την κρεμάσετε στην εξώπορτα.

Xmas pistolXmas flow

 

Κουκουνάρια:Τα φυσικά κουκουνάρια μπορούμε να τα βάψουμε ασημένια, χρυσά κόκκινα με ένα σπρέι, να στολίσουμε τα στεφάνια και να τα αναρτήσουμε με ασημοκλωστή πάνω σε δέντρα, στο μπαλκόνι , σε φυτά. Συνδυάσετε τα κουκουνάρια με εξωτερικά λαμπάκια.

Συνδυάσετε τα κουκουνάρια με εξωτερικά λαμπάκια

 • Στολίστε όλους τους χώρους και όχι μόνο το σαλόνι.

Αγοράσετε κλαδιά έλατου:
Στερεώσετε τα με πράσινη κλωστή πάνω στα κάγκελα του μπαλκονιού ή της εσωτερικής σκάλας σας τοποθετήστε και κόκκινους ή ασημένιους φιόγκους. Μόλις δημιουργήσατε μια φυσική γιρλάντα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε και ένα επιτραπέζιο στεφάνι.

Το λουλούδι σύμβολο αυτών των εορτών είναι το Αλεξανδρινό

Αλεξανδρινό:
Το λουλούδι σύμβολο αυτών των εορτών είναι το Αλεξανδρινό. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε κάποια από αυτά και να στολίστε σημεία στο σπίτι σας ανάλογα με το μέγεθος του φυτού.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε κάποια από αυτά και να στολίστε σημεία στο σπίτι σας ανάλογα με το μέγεθος του φυτού

Διακόσμηση αντικειμένων:
Τοποθετείστε σε διάφορα σημεία του χώρου σας δίσκους σερβιρίσματος και όμορφα πιάτα και κολονάτα ποτήρια του κρασιού και της σαμπάνιας, όπου προηγουμένως έχετε τοποθετήσει μέσα σε αυτά φυσικά κλαδιά από έλατα, υφάσματα με αστραφτερή, διχτυωτή πλέξη και πέρλες, κουκουνάρια, ασημόσκονη και χριστουγεννιάτικες μπάλες.

προηγουμένως έχετε τοποθετήσει μέσα σε αυτά φυσικά κλαδιά από έλατα υφάσματα με αστραφτερή διχτυωτή πλέξη και πέρλες κουκουνάρια ασημόσκονη και χριστουγεννιάτικες μπάλες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο:
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιάστε το με μια σειρά από λαμπάκια αλλά και στολίδια ή φιόγκους του ίδιου χρώματος. Αποφύγετε την πολυχρωμία.

Σto Χριστουγεννιάτικο δέντρο αποφύγετε την πολυχρωμία

Τραπεζαρία:
Στην τραπεζαρία σας στρώστε ένα κόκκινο ή λευκό τραπεζομάντιλο με γιορτινά σχέδια και συνδυάστε το με κόκκινα, χρυσά ή ασημένια κηροπήγια και κεριά.

  • Κρεμάστε στολίδια επάνω από το τραπέζι και τυλίξτε το λευκό τραπεζομάντιλο με κόκκινη κορδέλα, έτσι όπως ακριβώς μια συσκευασία δώρου.
  • Κρεμάστε εσωτερικά και εξωτερικά σειρές λαμπάκια λευκού χρώματος.

Το πνεύμα των Εορτών μπορείτε να το νιώσετε μέσα από τις ίδιες τις Γιορτές και τους δικούς σας ανθρώπους

Είναι καλό να αποφεύγετε τον βαρύ στολισμό.
Προτιμάτε μια λιτή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση όπου προσδίδει στον χώρο μια ευγενική αίσθηση.
Το πνεύμα των Εορτών μπορείτε να το νιώσετε μέσα από τις ίδιες τις Γιορτές και τους δικούς σας ανθρώπους.

Η 10DECO και οι συνεργάτες της σας εύχονται καλές Γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa