ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: 16-02-2024

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την Πολιτική Απορρήτου του Pinterful. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς το Pinterful (συλλογικά, ” Pinterful “, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”) συλλέγει, χρησιμοποιεί και μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με εσάς (“εσείς”, “δικοί σας” ή “χρήστης”) όταν πρόσβαση ή χρήση των ιστοσελίδων μας («Υπηρεσίες»).

Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για τυχόν δεδομένα τρίτων που παρέχουν ή μοιράζονται μέσω των Υπηρεσιών και επιβεβαιώνουν ότι έχουν τη συγκατάθεση του τρίτου μέρους για την παροχή τέτοιων δεδομένων σε εμάς.

Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Ενδέχεται να συλλέξουμε και να συνδυάσουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων:

Στοιχεία επικοινωνίας: όπως:

  • όνομα και επίθετο
  • διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • τηλεφωνικό νούμερο
  • διεύθυνση (διεύθυνση δρόμου, πόλη, πολιτεία, ταχυδρομικός κώδικας)

Πληροφορίες καταγραφής και χρήσης: όπως τύπος προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μοντέλο υλικού, λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση IP, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής, χρόνοι πρόσβασης, προβολές σελίδων, σύνδεσμοι στους οποίους έγινε κλικ και συμπεριφορά περιήγησης, όπως ο χρόνος που αφιερώσατε, από ποιον ιστότοπο προέρχεστε, ποιος ιστότοπος επισκέπτεστε όταν μας αφήνετε και συμπεριφορά περιήγησης.

Πληροφορίες λογαριασμού: εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στις Υπηρεσίες, συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε σχετικά με τον λογαριασμό, όπως όνομα και επίθετο, όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης και διεύθυνση email.

Πληροφορίες συναλλαγών: όπως είδη που τοποθετήθηκαν στο καλάθι σας, προϊόντα που αγοράσατε, λεπτομέρειες προϊόντος, πληροφορίες αποστολής, τιμή αγοράς, ημερομηνία αγοράς και πληροφορίες πληρωμής.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς για να παρέχουμε, να συντηρούμε και να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας και άλλες αλληλεπιδράσεις που έχουμε μαζί σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να:

  • Διευκολύνουμε και βελτιώνουμε την διαδικτυακή μας εμπειρία.
  • Παροχή και παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών, εκτέλεση ελέγχου ταυτότητας, επεξεργασία συναλλαγών και επιστροφών και αποστολή σχετικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων επιβεβαιώσεων, αποδείξεων, τιμολογίων, ερευνών εμπειρίας πελατών και ειδοποιήσεων σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες.
  • Επεξεργασία και παράδοση προωθήσεων.
  • Απαντήστε στα σχόλια και τις ερωτήσεις σας και παρέχετε εξυπηρέτηση πελατών.
  • Εάν μας έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ή προωθητικά μηνύματα.
  • Εντοπίζουν, διερευνούν και αποτρέπουν δόλιες συναλλαγές και άλλες παράνομες δραστηριότητες και προστατεύουν τα δικαιώματα και την περιουσία μας και άλλους.
  • Συμμορφωνόμαστε με τις νομικές και οικονομικές μας υποχρεώσεις.
  • Παρακολούθηση και ανάλυση τάσεων, χρήσης και δραστηριοτήτων.
  • Παρέχετε και επιτρέπετε στους συνεργάτες μας να παρέχουν διαφημίσεις και μάρκετινγκ που στοχεύουν στα ενδιαφέροντά σας.

Πώς μπορούμε να μοιραστούμε πληροφορίες

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Τρίτοι Πάροχοι Υπηρεσιών. Ενδέχεται να μοιραζόμαστε δεδομένα με παρόχους υπηρεσιών, προμηθευτές, εργολάβους ή πράκτορες που ολοκληρώνουν συναλλαγές ή εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως αυτά που μας βοηθούν με τις επιχειρηματικές και εσωτερικές μας λειτουργίες όπως αποστολή και παράδοση, επεξεργασία πληρωμών, αποτροπή απάτης, εξυπηρέτηση πελατών, δωροκάρτες, εμπειρίες, εξατομίκευση, μάρκετινγκ και διαφήμιση.
  • Αλλαγή στην Επιχείρηση. Ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα σε σχέση με μια εταιρική επιχειρηματική συναλλαγή, όπως συγχώνευση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία, κοινοπραξία, εταιρική αναδιοργάνωση, αφερεγγυότητα ή πτώχευση, χρηματοδότηση ή πώληση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων.
  • Να συμμορφώνεται με το Νόμο. Ενδέχεται να κοινοποιούμε δεδομένα για να διευκολύνουμε τη νομική διαδικασία από νόμιμα αιτήματα από δημόσιες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησης των απαιτήσεων εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου, όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία.
  • Με τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα με τρίτα μέρη όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας.
  • Με συνεργάτες διαφήμισης και Analytics. Δείτε την ενότητα με τίτλο «Διαφήμιση και Analytics» παρακάτω.

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης που παρέχεται από την Google LLC. Χρησιμοποιούμε αυτήν την υπηρεσία για να βοηθήσουμε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν την Υπηρεσία, με σκοπό την ανάλυση της χρήσης σε όλες τις συσκευές και την προσφορά βελτιώσεων για όλους τους χρήστες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Google Analytics, επισκεφτείτε την Πολιτική απορρήτου τους. Για να εξαιρεθείτε από αυτήν τη δυνατότητα εγκαθιστώντας το πρόσθετο του Google Analytics Opt-out Browser, κάντε κλικ εδώ.

Ασφάλεια δεδομένων

Εφαρμόζουμε εμπορικά εύλογα μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των πληροφοριών σας. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, ωστόσο, κανένα μέτρο ασφαλείας δεν είναι εντελώς αδιαπέραστο.

Διατήρηση δεδομένων

Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για το σκοπό για τον οποίο τις συλλέξαμε ή για άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της εκπλήρωσης των νομικών, κανονιστικών ή άλλων υποχρεώσεών μας συμμόρφωσης.

Δικαιώματα απορρήτου της ΕΕ

Τα άτομα που βρίσκονται σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν ορισμένα θεσμοθετημένα δικαιώματα βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) σε σχέση με τα προσωπικά τους δεδομένα.

Στο βαθμό που οι πληροφορίες που συλλέγουμε σχετίζονται με ένα αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο και προστατεύονται ως προσωπικά δεδομένα βάσει του GDPR, αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ως «Προσωπικά Δεδομένα».

Αιτήματα πρόσβασης υποκειμένου δεδομένων

Με την επιφύλαξη τυχόν εξαιρέσεων που προβλέπονται από το νόμο, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε:

  • ένα αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • για τη διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • για να διαγράψετε τον Λογαριασμό ή τα Προσωπικά Δεδομένα σας.
  • να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για συγκεκριμένους σκοπούς.

Για πρόσβαση στα δικαιώματα απορρήτου σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γενικά θα επεξεργαστούμε αιτήματα εντός ενός μηνός. Ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας ή/και τη δικαιοδοσία στην οποία διαμένετε. Εάν το αίτημά σας είναι περίπλοκο ή εάν έχετε υποβάλει μεγάλο αριθμό αιτημάτων, μπορεί να μας πάρει περισσότερο χρόνο. Θα σας ενημερώσουμε εάν χρειαζόμαστε περισσότερο από ένα μήνα για να απαντήσουμε.

Νομικές Βάσεις Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων για τους ακόλουθους νομικούς λόγους:

  • Συμβατική αναγκαιότητα: ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να συνάψουμε ή να εκτελέσουμε σύμβαση μαζί σας.
  • Συγκατάθεση: όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • Έννομο συμφέρον: επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας, όπως για την παροχή διαδικτυακής εμπειρίας χρήστη, την επικοινωνία μαζί σας, την παροχή εξυπηρέτησης πελατών, την αγορά, την ανάλυση και τη βελτίωση της επιχείρησής μας και την προστασία των Υπηρεσιών μας.

Περιορισμοί ηλικίας

Η υπηρεσία μας απευθύνεται σε ενήλικες ηλικίας 18 ετών και άνω. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από παιδιά. Εάν είστε γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας και πιστεύετε ότι το παιδί σας κάτω των 13 ετών μας έχει δώσει πληροφορίες, στείλτε μας email ή γράψτε μας στη διεύθυνση που αναφέρεται στο τέλος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Σημειώστε τα ερωτήματά σας ως “Αίτημα πληροφοριών COPPA”.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Το Pinterful ενδέχεται να αλλάζει αυτή την Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς. Σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα για να μείνετε ενημερωμένοι. Εάν οι αλλαγές είναι σημαντικές, ενδέχεται να σας παρέχουμε πρόσθετη ειδοποίηση στη διεύθυνση email σας ή μέσω των Υπηρεσιών μας. Η συνεχής χρήση των Υπηρεσιών υποδηλώνει ότι αποδέχεστε την τροποποιημένη Πολιτική Απορρήτου.

Ενημερωτικά δελτία

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη email μάρκετινγκ ή/και ενημερωτικά δελτία επικοινωνώντας μαζί μας  «Επικοινωνία». Ενδέχεται ακόμα να σας στέλνουμε μηνύματα συναλλαγών, τα οποία περιλαμβάνουν επικοινωνίες που σχετίζονται με Υπηρεσίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Αποθήκευση πληροφοριών

Οι πληροφορίες που διατηρούμε ενδέχεται να αποθηκευτούν εντός και εκτός της Ελλάδας. Εάν ζείτε εκτός Ελλάδας, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι ενδέχεται να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας στην Ελλάδα και ότι οι νόμοι  ενδέχεται να είναι διαφορετικοί με αυτούς στη χώρα σας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή/και Cookies, σχετικές με το BestPrice.gr

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360º, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων BestPrice.gr, στην οποία συμμετέχει.

Το BestPrice 360º επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την δραστηριότητα των επισκεπτών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.

Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa