ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Ασφαλείς πληρωμές

Τελευταία ενημέρωση: 10-04-2023

Οι ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν τις Χρεωστικές & Πιστωτικές κάρτες, το PayPal, την Viva και το Google Pay, μέθοδοι που θα συναντήσετε στο pinterful.com.

Όλοι οι παραπάνω τρόποι πληρωμής είναι ασφαλείς στον τρόπο αποστολής χρημάτων στο διαδίκτυο.

Όταν επιλέγετε κάποια μέθοδο ως τρόπο πληρωμής, θα συνδεθείτε με τον ιστότοπο του παραπάνω πυλών όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή.

Το PayPal, η Viva και το Google Pay μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αντικειμένων με πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Discover και American Express), χρεωστική κάρτα ή ηλεκτρονική επιταγή (δηλαδή χρησιμοποιώντας τον κανονικό τραπεζικό σας λογαριασμό).

1) Αφού προβάλετε τα προϊόντα σας στη σελίδα του καλαθιού αγορών σας, μπορείτε να κάνετε κλικ και να κάνετε check out. Στη συνέχεια, θα εγκαταλείψετε τον ιστότοπο μας και θα μπείτε στον ιστότοπο των παραπάνω πυλών πληρωμών.

2) Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο εάν δεν έχετε.

3) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πύλες όπως θέλετε σύμφωνα με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Συνήθως, ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα χρειαστεί 3-5 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιωθούν.

Η πληρωμές είναι ανιχνεύσιμες. Χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση της πληρωμής σας.

Όταν πραγματοποιείτε πληρωμή για την παραγγελία σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στο διαδίκτυο (μπορείτε να κάνετε μεταφορά απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό).

Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal, ή Viva ή  Google Pay, κανείς δεν θα δει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, γεγονός που θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Pinterful | 27/02/2024

Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa