ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Μυστικά για τη διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού

Διαδώστε την επιλογή σας

Η διακόσμηση της βιτρίνας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός καταστήματος, καθώς μπορεί να προσελκύσει περαστικούς και να δημιουργήσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα που προσφέρει το μαγαζί.

Παρακάτω σας παρέχω μερικά tips και μυστικά για τη διακόσμηση της βιτρίνας ενός μαγαζιού:

 1. Καθαρίστε τη βιτρίνα συχνά, για να διατηρείται ο χώρος της προσεγμένος.
 2. Χρησιμοποιήστε φωτισμό για να ελκύσετε τα βλέμματα. Επιλέξτε φώτα DayLight (λευκό φως ημέρας), ώστε τα προϊόντα να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο φυσικά.
  (Δείτε τον οδηγό για τα χρώματα του λευκού φωτός εδώ).
 3. Προβάλλετε τα προϊόντα σας με τρόπο που να τραβάει τα βλέμματα των περαστικών. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πιο δημοφιλή ή τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα στο κέντρο της βιτρίνας και φυσικά να τα αναδείξετε με τον φωτισμό.
 4. Χρησιμοποιήστε χρωματικούς συνδυασμούς που να τραβούν το βλέμμα και να δημιουργούν ατμόσφαιρα στον χώρο της βιτρίνας. Προσαρμόστε το χρώμα στο προϊόν που προβάλλετε.
 5. Προσθέστε διακοσμητικά στοιχεία που να συνδυάζονται με τα προϊόντα που προβάλλετε και δημιουργούν ατμόσφαιρα στον χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυτά, αντικείμενα τέχνης, κουρτίνες ή υφάσματα για να προσθέσετε ενδιαφέρον στη βιτρίνα.
 6. Διατηρήστε την απλότητα στο σχεδιασμό της βιτρίνας. Περιορίστε τα χρώματα, τα διακοσμητικά στοιχεία και τα προϊόντα που προβάλλετε σε ένα θέμα ή ένα στυλ.
 7. Αλλάξτε συχνά τη διακόσμηση της βιτρίνας. Ανανεώνοντας τη βιτρίνα συχνά, δημιουργείτε ενδιαφέρον και αποφεύγετε την κούραση των πελατών.
 8. Σκεφτείτε τον στόχο σας για τη βιτρίνα. Θέλετε να προβάλετε νέα προϊόντα; Θέλετε να προσελκύσετε νέους πελάτες; Εστιάστε στον στόχο σας και δημιουργήστε τη βιτρίνα σας ανάλογα.
 9. Μην ξεχνάτε το branding του μαγαζιού σας. Προσθέστε το λογότυπο σας στη βιτρίνα και διατηρήστε το στυλ συνεπές με το branding σας.
 10. Αναλύστε την ανταπόκριση των πελατών σας. Παρακολουθήστε πώς αντιδρούν οι πελάτες στη βιτρίνα σας και σημειώστε τα σχόλιά τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση της βιτρίνας σας στο μέλλον.
 11. Μην ξεχνάτε τη διαφήμιση. Μια καλή βιτρίνα είναι εντυπωσιακή, αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας μέσω διαφημιστικών καμπανιών και προωθητικών εκστρατειών.

Μυστικά για τη διακόσμηση βιτρίνας μαγαζιού

Συνολικά, η διακόσμηση της βιτρίνας είναι σημαντική για την προβολή των προϊόντων σας και την προσέλκυση νέων πελατών.

TipΜε την υιοθέτηση μιας στρατηγικής διακόσμησης βιτρίνας που συνδυάζει το branding, την αισθητική και τη λειτουργικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή βιτρίνα που θα τραβήξει την προσοχή των πελατών.


Διαδώστε την επιλογή σας
Αφήστε μια απάντηση
Αποστολές

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa