ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Eco-Decor: Σώζοντας τον πλανήτη με στιλ!

Οι εποχές που η περιβαλλοντική συνείδηση θυσιάζονταν στον βωμό του στιλ της διακόσμησης, πέρασαν. Σήμερα, η οικολογική διακόσμηση είναι στη μόδα, και για καλό λόγο – είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σώσετε τον πλανήτη. Έχοντας και στιλ!

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και δημιουργικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Green is the New Black: Eco-Decor Tips

  • Μείωσε!

  • Επαναχρησιμοποίησε!

  • Ανακύκλωσε!

Τα τρία tips του eco-living ισχύουν και για την οικολογική διακόσμηση. Ξεκινήστε μειώνοντας την ποσότητα των απορριμμάτων που παράγετε, ξεφορμάροντας και αγοράζοντας μόνο ό,τι χρειάζεστε. Στη συνέχεια, επαναχρησιμοποιήστε αντικείμενα που έχετε ήδη – ανακυκλώστε παλιά έπιπλα, μετατρέψτε τα γυάλινα βάζα σε κάτι χρηστικό κ.λπ. Τέλος, ανακυκλώστε ό,τι δεν μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα κρατήσετε τα πράγματα μακριά από χωματερές και θα εξοικονομήσετε επίσης χρήματα.

Επιλέξτε Βιώσιμα Υλικά

Όταν αγοράζετε νέα έπιπλα, αναζητήστε κομμάτια κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά όπως μπαμπού, ανακυκλωμένο ξύλο ή οργανικό βαμβάκι. Αυτά τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συχνά έχουν μεγάλη διάρκεια, επομένως δεν θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε σύντομα.

Πηγαίνετε για ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό

Ο φωτισμός μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας. Αλλάξτε παλιούς λαμπτήρες με ενεργειακά αποδοτικούς ή καλύτερα αλλάξτε σε φώτα LED. Καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και διαρκούν περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες, έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Saving the Planet in Style: Δημιουργικές ιδέες
Φέρτε το Outdoors, In

Τα φυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγο πράσινο στο χώρο σας και να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα. Δοκιμάστε να κρεμάσετε φυτά από την οροφή ή να τα τοποθετήσετε σε ράφια ή περβάζια. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα μίνι θερμοκήπιο επανατοποθετώντας ένα ή κάποια ράφια!

Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά

Η ενσωμάτωση φυσικών υλικών στη διακόσμησή σας μπορεί να κάνει τον χώρο σας ζεστό και φιλόξενο. Σκεφτείτε χαλιά από γιούτα, ξύλινες κορνίζες και λινές κουρτίνες. Όχι μόνο είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά προσθέτουν επίσης μια πινελιά ρουστίκ γοητείας σε κάθε δωμάτιο. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να γίνει και country chic!

Φτιάξτε τη δική σας διακόσμηση

Τα έργα DIY είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα στο χώρο σας, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Δοκιμάστε να φτιάξετε τη δική σας τέχνη, μαξιλάρια ή κουρτίνες χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά ή πράγματα που έχετε ήδη στο σπίτι. Επιπλέον, θα έχετε την ικανοποίηση να γνωρίζετε ότι δημιουργήσατε κάτι μοναδικό στο είδος του.

Συμπερασματικά, η οικολογική διακόσμηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σώσετε τον πλανήτη, ενώ παράλληλα προσθέτετε στiλ και προσωπικότητα στο χώρο σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές γίνεστε δημιουργικοί με τη διακόσμησή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σπίτι που δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και βιώσιμο.

Προχωρήστε λοιπόν και δοκιμάστε το ! To πορτοφόλι σας και ο πλανήτης θα σας ευχαριστήσουν!

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa