ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Διακόσμηση γκαρσονιέρας σε 12 βήματα

Όταν έχετε μια γκαρσονιέρα, η διακόσμησή της μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Μια γκαρσονιέρα μπορεί να είναι μικρή, αλλά με λίγη φαντασία και μια σωστή διάθεση μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν λειτουργικό και όμορφο χώρο.

Από τη σωστή τοποθέτηση έπιπλων έως την επιλογή των χρωμάτων και των υλικών, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό χώρο στα λίγα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σας.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και δημιουργήστε μια γκαρσονιέρα που θα γίνει το ιδανικό σας σπίτι.

1. Επιλέξτε κατάλληλα έπιπλα. Οι μικρές διαστάσεις της γκαρσονιέρας σας σημαίνουν ότι πρέπει να επιλέξετε έπιπλα που είναι λειτουργικά και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος και την αναλογία των επίπλων που θα επιλέξετε, ώστε να μην είναι πολύ μεγάλα ή μικρά σε σχέση με τον χώρο σας.

2. Αποφύγετε τη χρήση πολλών χρωμάτων. Επιλέξτε μερικά χρώματα που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους στον χώρο της γκαρσονιέρας σας, και χρησιμοποιήστε τα στη διακόσμηση σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα με κάποια μοτίβα και διακοσμητικά στοιχεία, όπως κουρτίνες και μαξιλάρια.

Αποφύγετε το χρήση πολλών χρωμάτων

3. Απελευθερώστε τον τοίχο με μια μοντέρνα ταπετσαρία. Μπορείτε να δώσετε στον χώρο σας μια νέα ζωή επιλέγοντας μια ωραία ταπετσαρία για έναν ή περισσότερους τοίχους. Μια ταπετσαρία με έντονο μοτίβο μπορεί να δώσει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

4. Χρησιμοποιήστε το φυσικό φως σωστά. Επιλέξτε κουρτίνες που επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να εισχωρεί στον χώρο σας. Επίσης, τοποθετήστε καθρέπτες για να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

5. Προσθέστε το προσωπικό σας στυλ. Καλό είναι να επιλέξετε διακοσμητικά στοιχεία και λεπτομέρειες που σας αρέσουν και αντιπροσωπεύουν το στυλ σας. Μικρά κομμάτια τέχνης που σας αρέσουν ή μια προσωπική συλλογή, μπορούν να προσφέρουν στον χώρο σας μια προσωπική πινελιά και να σας κάνουν να αισθάνεστε περίφημα μέσα στο σπίτι σας.

6. Μεγάλες ιδέες για χρήση σε μικρό σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα με πολλαπλές λειτουργίες όπως ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα ή τον καναπέ. Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά ράφια για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας σε όμορφα κουτιά, αντί να καταλήξετε να τα κρύψετε.

7. Δημιουργία ζώνης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ζώνες στη γκαρσονιέρα σας, όπου διαφορετικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται ξεχωριστά. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε την ζώνη του καθιστικού και μια ζώνη υπνοδωματίου με έπιπλα ή προσαρμοσμένες περιοχές που οριοθετούνται με διαχωριστικά που έχουν ταυτόχρονα και χρησυική αξία.

8. Προσθέστε ιδιαίτερα αντικείμενα. Μπορείτε να διακοσμήσετε και να προσθέσετε μια προσωπική συλλογή ή διακοσμητικά αντικείμενα με νόημα στον χώρο πάνω σε ένα μπουφεδάκι, τραπέζι του καφέ, σε ράφια κ.α. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσετε φυτά για να βοηθήσετε στο φιλτράρισμα του αέρα και να δώσετε μια φρέσκια αίσθηση στο χώρο.

9. Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε ελαφριά υφάσματα. Μαλακά, ελαφριά υφάσματα όπως δαντέλα, μουσελίνα και τούλι μπορούν να δώσουν μια απαλή αίσθηση στον χώρο και να δημιουργήσουν μια ελαφριά και αέρινη ατμόσφαιρα.

10. Χρησιμοποιήστε έναν τοίχο για αποθήκευση. Μια από τις καλύτερες ιδέες για την επίλυση του προβλήματος αποθήκευσης στη γκαρσονιέρα σας είναι να χρησιμοποιήσετε ράφια. Μπορείτε να τοποθετήσετε μπροστά από ένα παράθυρο ή σε οποιοδήποτε άλλο κενό τοίχο που έχετε διαθέσιμο και να τα τοποθετήσετε όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά για εύκολη πρόσβαση.

11. Επικεντρωθείτε στα αντικείμενα που είναι απαραίτητα. Μερικές φορές μια απλή κίνηση μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή στον χώρο σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε κάποιο κεντρικό σημείο της γκαρσονιέρας σας και να περιορίσετε τον αριθμό των αντικειμένων που δεν είναι χρήσιμα κατά την καθημερινότητα σας.

12. Προσαρμόστε τις λειτουργίες της γκαρσονιέρας σας στη διάθεσή σας. Οι συνηθισμένες ανάγκες συνήθως διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Θα πρέπει να διαλέξετε τις λειτουργίες της γκαρσονιέρας σας ανάλογα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και ανάγκες.

Οι γκαρσονιέρες μπορεί να είναι μικρές, αλλά μπορούν να γίνουν πολύ λειτουργικές και αισθητικά ελκυστικές. Μην αποθαρρύνεστε από τον χώρο που έχετε, αλλά προσαρμόστε τις ιδέες αυτές στις ανάγκες σας και δημιουργήστε ένα υπέροχο χώρο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και θα δίνει μια υπέροχη αίσθηση σε εσάς και τους επισκέπτες σας.

Σε γενικές γραμμές, πρέπει να θυμηθείτε ότι η γκαρσονιέρα σας προσφέρει μια μικρή έκταση για εκτεταμένες δραστηριότητες και δεν πρέπει να σπαταλάτε τον χώρο.

 

Αφήστε μια απάντηση
Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa