ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ σε όλη την Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: 15-02-2024

Αποστολές σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ:

Για όλες τις παραγγελίες στην Ελλάδα, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται περίπου σε 9 εργάσιμες ημέρες.

Η ετοιμασία των παραγγελιών για την Ελλάδα, για όλους τους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου, γίνονται μέσα σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.

Την στιγμή αυτή οι δωρεάν παραγγελίες δεν γίνονται στις Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά Βορείου Αιγαίου. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 21 7000 3170 για εύρεση λύσης αποστολής.

Τα προϊόντα παραδίδονται μετά στις μεταφορικές εταιρίες και τις εταιρίες ταχυμεταφορών (courier) που συνεργάζεται το Pinterful.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή για κάποιον άλλο τρίτο και όχι δικό μας λόγο ενδέχεται να καθυστερήσει ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email. πως ο χρόνος αποστολής μπορεί να αυξηθεί.

Το Pinterful, διαθέτει ένα τεράστιο απόθεμα διαθέσιμων προϊόντων και για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθείτε εντός ενιαημέρου. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει μικρή καθυστέρηση λόγω φόρτου των μεταφορικών οπότε και θα ενημερωθείτε με email ή τηλεφώνου.

Παράδοση στην διεύθυνση που ορίζει ο πελάτης:

Το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο πελάτης. Όταν το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα ο πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά όπως και έχει την επιλογή να αναζητήσει την έκβαση της παράδοσης από την “Παρακολούθηση Παραγγελίας“.

Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του πελάτη το κόστος δεν βαρύνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλά τον πελάτη.

Δεδομένου ότι μετά την παραλαβή των προϊόντων από την Μεταφορική ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Δωρεάν Αποστολή

σε όλη την Ελλάδα

Επιστροφές

με εύκολη διαδικασία επιστροφής

Εγγύηση

για όλα τα προϊόντα

100% ασφαλές ταμείο

με PayPal | MasterCard | Visa